Road van No.129yousha, Yanling, Oost-west Meergebied, Wuhan, 430041, Hubei, China
Thuis

Wuhan Xinhengyue Industry And Trade Co., Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Dubbele Muurdocument Koppen voor verkoop
Van goede kwaliteit Dubbele Muurdocument Koppen voor verkoop
De dankvikcy.the producten zijn prefect. Wij zijn gelukkig met de kopkwaliteit. Wanneer er nieuwe orde is, zouden wij nog tot van u opdracht geven.

—— David Wild

Wij ontvingen de producten. Dank! De koppen druk is zeer aardig. Dank voor uw vriendelijke hulp.

—— Gunst Beck

Dankt mijn vriend. Wij zijn blij dat wij zulk een aardige leverancier vonden. De producten zijn perfect. Wij zouden opnieuw tot spoedig opdracht geven.

—— Felicia

Ik houd van de druk. Bovendien, de koppen zijn geen lekkage, geen geur. Zeer goed. Dank.

—— Danae Chow

Dank voor de post. De koppen zijn zeer goed. Zeer aardig.

—— Robert Merolla

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7
Ruw Document Gebied Stofvrije Workshop de Machine van 9 kleurenflexo qc Lekkage Testend Gebied Pakket en Opslag Verzending
Ruw Document Gebied
Stofvrije Workshop
de Machine van 9 kleurenflexo
qc
Lekkage Testend Gebied
Pakket en Opslag
Verzending

Ruw Document Gebied

Al onze producten worden gemaakt door houten pulp, hebben wij schoon, droog pakhuis. En er is het volgen informatie over elk broodje om gemakkelijk zijn oorsprong te vinden.

Stofvrije Workshop

Er zijn gebeëindigde 2 - productenworkshops. En dit één is nieuwe, de stofvrije workshop.

de Machine van 9 kleurenflexo

Dit is onze nieuwe nu gekochte machine ongeveer 4 jaar. Nauwkeurige kleur aanpassing. Besparingsinkt. Het schermkleur het controleren. Enige in ons document vormt de industrie tot een kom.

qc

Dit is onze QC controlerend de gekwalificeerde producten van elke doos om de gemaakte producten te verzekeren super zijn!

Lekkage Testend Gebied

Wij testten onze koppen met water om de 2 uren. En alle geteste koppen zullen weg wierpen zijn. Het lekkagetarief is onder 0,1%.

Pakket en Opslag

Al onze buitenkartons zijn 2 lagen uitvoeren standaarddocument vakje. En alle de uitvoerproducten zullen op het ijzerdienblad zijn om de producten te beschermen en gemakkelijk aan de container worden geladen.

Verzending

Onze professionele pakhuismensen proberen altijd hun beste als meer producten in de container te zetten mogelijk. En ook nadenkend om de producten niet te beschadigen.

 • lopende band

  Één half afgewerkte workshop en de twee gebeëindigde workshop met meer dan 100pcs van kop die machines, 1pc vormen van de drukmachine van 6 kleurenflexo, 1pc van 9 kleuren de automatische machine op basis van water van de flexodruk, 2pcs van hoge snelheidspe deklaagmachine, 4pcs van automatische die-cutting machine.

   

  De diverse grootte en ontwerpen voor uw kiezen!

   

   

   

   

  Wuhan Xinhengyue Industry And Trade Co., Ltd.Wuhan Xinhengyue Industry And Trade Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  Wat is OEM?

   

  OEMs is bedrijven die producten vervaardigen op het productontwerp en de specificaties worden door hun cliënt wordt verstrekt gebaseerd die. De cliënt doet al marktonderzoek, R&D en ontwikkelt zijn eigen product. Maar het heeft niet het productievermogen om de marktvraag te vervullen op tijd, vooral als zijn markt over de bol wordt uitgespreid. Zo draait het aan OEM om de productie uit zijn naam te doen. Bijvoorbeeld besteedt Apple miljoenen dollars aan R&D en ontwerp en leidt tot zijn eigen die lijn van producten, maar krijgt de producten door Foxconn worden vervaardigd. In dit geval is Foxconn OEM (eigenlijk, grootste OEM van de wereld verkoper). Foxconn controleert niet het productontwerp of het is bril. Zij vervaardigen hen enkel gebaseerd die op de details door Apple worden verstrekt.

   

  Wat is ODM?

   

  ODMs of de Originele Ontwerpfabrikanten zijn bedrijven die nieuw die productontwerpen creëren en specificaties op het memorandum worden gebaseerd van het productidee door de cliënt wordt verstrekt. In de meeste gevallen, vervaardigen ODMs ook het product dat zij hebben ontworpen en hun cliënten krijgen de producten in hun eigen naam gemerkt en verkopen het hen in de markt. Zeg een bedrijf heeft een groot idee voor een „slim horloge“ dat niet alleen tijd toont maar ook handelt aangezien een gezondheid app die hart meten, bloedomloop, enz. sloeg. Het bedrijf heeft zijn onderzoek gedaan en geweten het zulk een product kan op de markt brengen. Maar zij weten niet werkelijk het hoe te om het te ontwerpen of het productievermogen te hebben om het te vervaardigen. Zo zij aan ODM die het daadwerkelijke product ontwerpt en het vervaardigt, draaien dat uiteindelijk door de cliënt moet worden op de markt gebracht. ODMs verlenen de gedelocaliseerde diensten van de productontwikkeling, de product over het algemeen verwerkende diensten, de volledige die de cyclusdiensten van het productleven, enz. op hun eigen mogelijkheden worden gebaseerd.

   

  Zowel zijn OEMs als ODMs niet beperkt tot technologie, de elektronika van de consument of technieksector, hoewel zij gemeenschappelijker zijn in deze sectoren omdat de producten in deze sectoren meer intensief ontwerp zijn. Zij zijn ook aanwezig in andere industrieën als manier, schoeisel, het persoonlijke verzorgen, enz.

   

  Men zou voorzichtigheid altijd moeten uitoefenen wanneer het behandelen van zowel OEMs als ODMs. In het geval van OEM, die hen voorzien van geheime productontwerp en bril waarover een bedrijf heeft geïnvesteerd kan de reusachtige hoeveelheid tijd en geld in breuk van intellectuele-eigendomsrechten en het productontwerp die resulteren door naäpers worden gestolen. Zo moet u met OEM werken die betrouwbaar is.

   

  In het geval van ODM, kunt u aan geen controle over productspecificaties weinig hebben en zo u passend parameters en kader moeten plaatsen waarbinnen ODM moet werken.

   

   

  Wuhan Xinhengyue Industry And Trade Co., Ltd.

 • R & D

  Testende machines

  1.Fluorescer testende machine

  2.Dust meetapparaat

  3.Ash meetapparaat

  4.Water inhoudsmeetapparaat

  5.Cup-stifinessmeetapparaat

  6.Bowl-stifinessmeetapparaat

  7.Form kopontwikkeling

   

  Nieuw productontwikkeling

  1.foam kop

  2.real de gouden kop van de drukkoffie

  3.gold/silver het document van de folie dubbele muur kop

  4.dot rimpelingskop

   

  Wuhan Xinhengyue Industry And Trade Co., Ltd.Wuhan Xinhengyue Industry And Trade Co., Ltd.Wuhan Xinhengyue Industry And Trade Co., Ltd.

Contactgegevens
Wuhan Xinhengyue Industry And Trade Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Kamy

Tel.: 86-27-83095595

Fax: 86-27-83892951

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)